Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anti-aging 40+

Cikkek

Afrodiziákum

2010.02.23

| Menüpont: Anti-aging 40+

    Aphrodité istennőről nevezték el, ő a szerelem és szépség istennője a görög mitológiában. Ezek olyan ételek és italok, amelyek a hiedelem szerint serkentik és élénkítik a nemi vágyat.  Afrodiziákumok a történelemmel egyidősek, hiszen minden korban fontos volt a nemiség. Évezredek óta a nők és a férfiak legfontosabb vágya, hogy szerelmi együttléteik minél sikeresebbek, eredményesebbek legyenek, hogy a boldogság minél tovább tartson. Sőt találtak olyan sírokat, ahol a halott férfi mellé sok-sok vágyfokozó magot temettek el.  A testiség és a lélek elválaszthatatlan, tehát nem mindegy, hogy, hogy érezzük magunkat a bőrünkben, és nem mindegy, hogy mit eszünk. Sajnos ez csak az egyik oldal. Az sem mindegy, hogy állnak a "csillagok". A vonzalom és a vágy okai titokzatosak...

 

Patika

2010.02.16

| Menüpont: Anti-aging 40+

 A természet patikája....

 

Anti-aging program

2010.02.10

| Hozzászólások: 0

| Menüpont: Anti-aging 40+

Azt mondják, az élet 40 éves korunk után kezdődik igazán.... Már tapasztaltabbak vagyunk, bölcsebbek. érettebbek. Belső szépségünket tükröznie kellene a külsőnknek. Egy kis odafigyeléssel visszanyerhetjük régi önmagunkat, jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. A kinézetünket, szellemi frissességünket és közérzetünket  immunrendszerünk állapota befolyásolja.

  Az immunrendszer egy személyi hadsereg, amely megvédi a testet a baktériumok, vírusok és más káros  dolgoktól, segít eltakarítani az elpusztult sejteket, az idegen anyagot. Az egyik könyvben találóan írják, hogy személyes Védelmi Minisztérium és Köztisztasági Hivatal...Az immunrendszer éjjel-nappal őrködik.

 

Tudja-e, hogy...

2010.01.24

| Hozzászólások: 0

| Menüpont: Anti-aging 40+

 

Egészség

2009.11.20

| Hozzászólások: 0

| Menüpont: Anti-aging 40+

    Mit jelent az egészség? Ha nem vagyunk betegek, akkor egészségesek vagyunk? Miért vagyunk mégis fáradtak, idegesek??